18. ledna 2012

Outfit + My hair

Tak jak jde týden? Škola je už konečně skoro klidná, většina známek uzavřených a teda, není to žádná sláva.
Jak psala Any v pondělí (miluju tu spolupráci), moje kamarádka Klárka pojede do Anglie a nakoupí nám pár věcí v Lushi, ano, taky ho miluje :D Je to skvělý, protože nemusíme platit poštovné a některé věci jsou levnější i o 70Kč! :)
Přiveze mi Fresh Farmacy, protože je to prý fakt zázrak a můj obličej to nutně potřebuje :D a šampuk New + tu plechovku na něj. Máte s něčím zkušenosti? 

Včerejší outfit alá hodná holčička, košile pod svetry se mi začaly strašně líbit!
svetr - Kenvelo, košile - vintage
Taky jsem byla u kadeřnice, jen zastřihnout ofinu a konečky, ofinu sem teda tak moc nechtěla, takže to byla asi chyba a předtím to bylo lepší, ale co už. Připadá mi, že to teď vypadá jako helma, ale třeba to mám jen nějak divně vyfoukané...chci dlooouhé vlasy!
Co vy a škola? Co vy a Lush? Co vy a vlasy? ;D
Xoxo Ady.

9 komentářů:

  1. Moc ti to sluší! Asi by mě nenapadlo vzít si tu džínuvou košily od svetr, ale vypadá to pěkně! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. sluší ti to moc:) ..já kombinaci košile + svetr miluju!!!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti to! Z ofiny si nedělej hlavu, zase doroste.Navíc, kdyby byla moc dlouhá, tak se ti nepodaří ji tak pěkně natočit.;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ady: no já už svůj diář mám, ale malinký a jen na důležité věci, nechci do toho plácat hubnutí až ho někde otevřu na veřejnosti :D Tak snad seženu nějaký větší. No já to měla stejně na jazykovce, taky jsem šla ze školy a myslela anglicky :D Tenhle outfit se mi hrozně líbí, vypadá to hrozně dobře! Z vlasů si nic nedělej, oni to vždycky tak vyfoukají, že jdu rači z čepicí na hlavě, ale až si to umeješ po svým tak to bude OK :))

    Any: taky jsem zvědavé na své ombre, možná nakonec bude jen hnědá, mamka má někde světlou barvu, když si ještě dělala melíry, takže tu si dám na konečky, ale netuším jestli je ta barva ještě OK :D Ze sovičkama zrovna ten diář mám :))

    OdpovědětVymazat
  5. první dvě fotky jsou úžasné! a máš nádherný lak %)

    OdpovědětVymazat
  6. skvělý outfit,strašně se mi líbí ta kombinace košile a svetru :))

    OdpovědětVymazat
  7. super bluzka :)
    pekný blog!

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. hezký outfit !:)) i krásně natočené vlasy:)) škoda že byl vítr no jinak by to možná šlo líp vidět:) ále moc hezký :))

    OdpovědětVymazat