4. ledna 2012

New in 0.4

Plním slib, takže tu máte new in článek! :)
V sobotu jsem prošla s kamarádkami celou Olympii, ale slevy mě celkem zklamaly, možná už to bylo probrané, nevím. Ale plánuju tam jet znovu a koupit si pár věcí v Pimkie :)
Včera jsem se šla 'jen tak ze srandy' podívat do města, předpokládala jsem že tam jdu zbytečně, ale pár úlovků mám a tady jsou:
Parka - Takko, dlouho jsem byla proti nim, ale na hodně lidech se mi líbí, tak jsem si ji vyzkoušela a zalíbila se mi. Ale nosím ji jen rozepnutou, zapnutá se mi nelíbí
Triko - Kenvelo, je pánské, takže je dost ke krku, ale ten obrázek a nápis 'I think I know you from Facebook' mě dostal, takže jsem neváhala! :D
Triko - Terranova, mám ráda tříčtvrteční rukávy a už dlouho si chci koupit další tričko, které bych mohla spustit z ramena
Šátek - Secondhand, jak pořád vidím vaše skvělé úlovky ze sekáčů, taky jsem do jednoho zašla, ale takové ty mega oversized svetry mi nesluší a moc normální velikosti neměli, tak jsem si naposlední chvíli všimla aspoň tohoto šátku

A nakonec animace fotek dnešního outfitu :))) za tip kde je tvořit děkuju Annie!
svetr - Gate, šortky - Tally Weijl, silonky - Gate, boty - Deichmann, šála - Takko, náramky - F&F
Nakoupily jste už něco ve slevách? Nakupujete v sekáči? Chcete vidět nějaké fotky mého úžasného psiska? :P
Mějte se kráásně xoxo, Ady. :)

15 komentářů:

  1. tak ta parka vypadá skvěle, já po nějaké už dlouho toužím:)

    OdpovědětVymazat
  2. parka vypadá moc dobře, mě se taky dřív moc nelíbily, ale tak jsem jim přišla na chuť, koupila jsem si něco podobného, ale růžovou, každopádně s 50% slevou :D to tríčo je dost dobré :)) No já ještě nepotkala takový ten správný sekáč, nemám na ně štěstí nebo nemám ten um tam nakupovat :D Každopádně na slevičky se chystám v sobotu :))

    OdpovědětVymazat
  3. Pekné nákupy :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké věci. Jo ve slevách jsem zatím koupila jen šaty a kabelku... :/ Ale aspoň něco. V sekáčích nenakupuji, protože žádné dobré ve městě nemáme.. Což mě velice štve! A na té poslední fotce ti to moc sluší ;).

    OdpovědětVymazat
  5. animacka je skvělá , no bohužel už se to nikdy nezpraví úplně , jenom trochu zlepší když budu dodržovat horu věcí , ale kdybych potom začala zpívat mohlo by se to zase zhoršit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný nákupy! Psisko chci vidět, hehe. :))

    Jinak to tričko jsem si objednávala od Káti z mumsaidicould.blogspot.com. :) Sama jsem si na něj netroufla. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkný úlovky! ♥
    Můžu se zeptat, kde jsi dělala tu animaci?

    OdpovědětVymazat
  8. líbí se mi ta Parka.:) kolik stála? já vždycky nějakou chtěla:)

    OdpovědětVymazat
  9. Any: Já si myslím, že ji ani v Brně v TW mít nebudou, viděla jsem ji jenom na FB na jejich stránkách, ale třeba někde potkám podobnou, uvidíme, hlavně za dobrou cenu :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Ady: Malá jo? Tak to nechci :D Potřebuji do ní nacpat hodně věcí, takže to asi zavrhnu a podívám se po lepší :)) Stejně si nakonec koupím úplně něco jinýho a nebo taky nic :D Jinak díky s Anglií, uvidíme :))

    OdpovědětVymazat
  11. Ta Parka je úžasná!!!
    http://clamorousdreams.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Také jsem si nedávno sháněla nějaké to oblečení a teda ty ceny mě naprosto porazily... No, musela jsem to nějak chytře obejít a šla jsem na to tak, že jsem si prostě našla nějakou stránku na slevy, kde jsem si vyhmátla v letácích, kde mají zrovna slevy a tak jsem si tu parku pořídila jinde no... Je jedno odkud je, když je hezká ne ?:)

    OdpovědětVymazat