17. března 2012

Lush review 0.2

Ahooj, jak užíváte víkendu? Venku je kouzelně, včera jsem venku byla v pohodě v 3/4 kalhotách a triku. Mám pro vás nachystaných pár outfitů, jak je tepleji, nejradši bych pořád fotila jak divá, haha :D Dnes ale slibovaný Lush.
Šampuk New - Dlouho jsem se rozhodovala mezi šampukem Seanik a New. Vyhrál New, díky jeho skořicové vůni, pro kterou mám slabost. <3
                         Použití: Namočím si vlasy, šampuk ne, vlasy jím několikrát přejedu a vytvoří se pěna, dále pracuju jako s normálním šamponem. Po smytí je podle mě nutností použití kondicionéru, jinak nebudou vlasy  moc lesklé a jemné.
                        Výsledky: Vlasy mi vydrží pěkné asi 3 dny, jako i po všech ostatních šamponech, jsou lehké a vypadají zdravě. Nevím jestli  je to kvůli němu, ale od té doby, co ho používám, začaly se mi dělat lupy, proto ho střídám s tekutým šamponem.
   Byla jsem překvapená, že jeho vůně je opravdu silná, i když na vlasech ji potom necítím. Používám ho něco přes měsíc a nepřipadá mi, že by ubýval, což je super! Doporučuju!
                        8/10 bodů

Fresh Farmacy - Má pleť není zrovna bez chybičky, proto po té, co jsem na něj četla několik skvělých recenzí, neváhala jsem a objednala si jej zároveň se šampukem.
                            Použití: Je to takové tuhé pleťové mýdlo. Ze začátku jsem ho kouskovala,  ale lepší je vzít ho celé do ruky, trochu namočit a čistit postupně všechny části obličeje. Vytvoří lehkou pěnu, kterou po použití smyju.
                            Výsledky: Pleť je krásně hladká a čistá, lepší než po použítí peelingu, asi půl hodiny po smytí doslova cítím, jak se mi stahují póry, stejný pocit jako při tuhnutí sloupávací pleťové masky, jestli chápete :D Některé části obličeje mi hladké vydrží i několik dní. Po použítí je nutné obličej pořádně nakrémovat, protože opravdu hodně vyšusuje a to je taky jeho jediné minus.
   Voní nádherně po levanduli, připadá mi, že neubyl fakt ani kousíček, a až mi za dlooouho dojde, určitě si ho objednám znova.
                              9/10 bodů

taky vás nakazila? haha :D

Congrats, jestli někdo dočetl do konce, muselo to být vyčerpávající :D Zkrátka kdo nezná Lush, koukněte sem nebo sem, věřím, že se zamilujete stejně jako já a Any! (její recenze tady)
Já teď utíkám na autobus do Olympie, příště outfit nebo možná new in, užívejte víkend,
xoxo Ady.

3 komentáře: