26. listopadu 2013

Spotřebováno//Empties

Moc se nezajímám kosmetiku, ale tyhle články mě číst baví, tak jsem se jeden rozhodla napsat i sama :) Tak si přečtěte, co jsem vypotřebovala za posledních pár týdnů/měsíců.

Balea Braun shampoo - můj první Balea šampon na vlasy, tak nějak jsem se jich bála, přece jen, cena asi jenom 40 Kč.. ale neměla jsem čeho! Tenhle je přímo na hnědé vlasy a protože si nechávám odrůst barvu, je přesně pro mě. Vlasy umyje na jedničku a ještě k tomu božsky voní! Určitě si ho koupím znovu.

Wella Pro Series volume shampoo - Druhý šampon, tenhle rozhodně patří k mým nejoblíbenějším a máme ho doma pořád. Nevím jestli byl tohle on nebo jiný, ale ten, který má průhlednou barvu mám z téhle řady nejradši. Navíc mají 500ml, takže se za tu cenu kolem 80Kč celkem vyplatí.

Balea splashy kiwi body lotion - Jak vidíte, Balea je jedna z mých oblíbených značek, no co, chudobný študent ty jejich ceny uvítá s otevřenou náručí. Na tomhle krému byla nejlepší určitě vůně, sice letní, ale taky jsem ho hlavně v létě používala. Nekoná nějaké zázraky, ale na suché nohy v létě, nebo jen tak na osvěžení je ideální.

Lush Happy Hippy sprchový gel - moje první výhra v giveaway a taky první produkt z Lushe, který byl tehdy hodně populární, takže jsem z něj byla nadšená. Určitě působí tak nějak přírodněji než normální sprcháče z drogérky. Bohužel nejsem zrovna příznivcem grapefruitové vůně, takže mi trvalo dlouho, než jsem ho vypotřebovala.

Miss Sporty so clear - Můj oblíbený korektor, který se pravděpodobně přestává prodávat, (nebo mi to aspoň tvrdili v drogérce), samozřejmě, zrovna když mi došel.. kryje dobře, trochu vysušuje, ale upřímně jsem ještě nenarazila na korektor v tyčince, který by to nedělal, ať už stojí jako tenhle asi 50 Kč a nebo třeba 200..

Rexona nutritive skin care - Můj oblíbený tuhý deodorant, asi hlavně kvůli vůni. Teda, není nějaká speciální ale mně prostě většina nevoní. Na černém oblečení ale dělá fleky, takže prosím poraďte nějaký tuhý, který by to nedělal? I tak ale doporučuju, taky kvůli příjemné ceně, určitě pod 60 Kč.

baví vás tyhle články? máte zkušenosti s těmito produkty?

jestli máte nějaké tipy, napište, ráda vyzkouším něco nového!

a mějte se krásně :*
xoxo Ady /// giveaway /// votocvohoz 

14 komentářů:

  1. Hm hm hmm ta balea mě láká dlouhou dobu. Snad si ji někdy koupím.. i když asi v Česku až.

    OdpovědětVymazat
  2. Korektor Miss Sporty mám taky. Připadá mi, že vysušuje - nebo jakoby hodně zvýrazňuje suchá místečka.. Ale to asi dělá opravdu skoro každý korektor. Jinak mi celkem vyhovuje a ještě za tu cenu - je dobrý.

    OdpovědětVymazat
  3. ten sprchový gel od Lush musím zkusit, miluju vůni grapefruitu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já kupuju jenom dá se říct šampony od Balea a nikdy jsem nebyla nespokojená :)
    Sweet nothing by B.

    OdpovědětVymazat
  5. Balea ma super veci :)

    OdpovědětVymazat
  6. A ja mam prave naopak rada svieze grapefruitove vone, takze ja by som vobec nemala problem ho spotrebvat. :D

    OdpovědětVymazat
  7. šampón balea na hnedé vlasy môže byť fajn, určite ho niekedy vyskúšam :) Wella používam aj ja, aj keď nie ten priesvitný, ale biely a nemôžem si ho vynachváliť :)
    a tuhý deodorant robí vždy škvrny, preto ja osobne používam len sprej :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám ráda všechny ty Wella, jsou nejlepší :) a já tuhý používám, protože mi připadá, že vydrží tak 4x déle než sprej :D

      Vymazat